Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda

www.ionizirana-voda.net


info@ionizirana-voda.net

Brezplačna dostava | 3% popust za predplačiloIonizator vode PurePro®
Najboljša možna voda za zdravje človeka

Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda

Ionizator vode PurePro® JA-703


Ionizator vode PurePro® JA-703 zagotavlja najboljšo možno vodo za zdravje človeka. Vodo iz pipe filter ionizatorja vode najprej temeljito prefiltrira, nato pa jo v ionizacijski celici loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Ionizacijsko celico ionizatorja vode PurePro® JA-703 odlikuje inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 dosega ORP (oksidacijsko redukcijski potencial) celo do -700 mV.

Alkalna ionizirana voda je močan antioksidant


Alkalna ionizirana voda vsebuje aktivni vodik - močan antioksidant, ki v telesu nevtralizira proste radikale. Alkalna ionizirana voda vsebuje obilo kalcija in magnezija - bazična minerala, ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni. Raziskave učinkov alkalne ionizirane vode je objavil ameriški nacionalni inštitut za zdravje.

Ionizator vode PurePro® JA-703

Profesionalni medicinski ionizator vode, štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode, samo filtrirana (ne ionizirana) voda in stopnja močno kisle ionizirane vode, inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana, funkcija avtomatskega samoočiščevanja, zvočni modul, barvni LCD-zaslon, prikaz pretoka vode, prikaz pH vrednosti, prikaz vrednosti ORP. Prilagodljiva iztočna cev za točenje alkalne ionizirane vode, razdelilni ventil z nastavkom za pipo. Dimenzije: širina 28 cm, višina 32 cm, globina 14 cm.

Ionizator vode PurePro JA-703

Cena z DDV: 930,00 €
Količina:

Glavne prednosti ionizatorja vode PurePro® JA-703

  na voljo so štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode, samo filtrirana (ne ionizirana) voda in stopnja močno kisle ionizirane vode
  ionizacijska celica, ki jo odlikuje inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana, zagotavlja alkalno ionizirano vodo z ORP celo do -700 mV (močnejša ionizacija nudi več bazičnih mineralov in antioksidantov)
  filter vode s kar 10 x boljšo sposobnostjo odstranjevanja onesnaževalcev vode od običajnih filtrov. Iz vode odstrani delce velikosti 1 mikrona, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.)

Ionizator vode PurePro JA-703

Filter ionizatorja vode

Iz vode odstrani delce velikosti 1 mikrona, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.). Filtrirni vložek vsebuje najkakovostnejše aktivno oglje in patentiran filtrirni medij KDF® 55, ki poleg odlične čistilne sposobnosti deluje antibakterijsko. Filter ionizatorja vode PurePro® JA-703 ima kar 10 x boljšo sposobnost odstranjevanja onesnaževalcev vode od običajnih filtrov. Filter ionizatorja vode je potrebno zamenjati po 10.000 litrih vode ali najkasneje na 12 mesecev. Prospekt filtra ionizatorja vode  >>>

Filter ionizatorja vode PurePro JA-703


Cena z DDV: 85,00 €
Količina:

Če nimate filtra za vodo, je filter za nečistoče v vodi vaše telo!

Ionizacijska celica

Srce ionizatorja vode PurePro® JA-703 je ionizacijska celica, ki vodo iz pipe loči na alkalno ionizirano in kislo ionizirano vodo. Odlikuje jo inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana med katerimi so posebne membrane.

Funkcija avtomatskega samoočiščevanja

Napreden sistem avtomatskega samoočiščevanja ionizacijske celice zagotavlja optimalne pogoje ionizacije vode ter s tem konstantno vrednost nastavljenega pH in ORP-ja.

Enostavno upravljanje ionizatorja vode

• z enim samim pritiskom na gumb izberete želeno pH stopnjo in moč ionizacije vode
• funkcija predhodni način omogoča, da ionizator vode pri ponovnem točenju vode proizvaja alkalno ionizirano vodo pH stopnje, ki je bila nazadnje izbrana
• pri izboru pH stopnje ionizator vode generira zvočni signal
• pri točenju kisle ionizirane vode, ki ni namenjena pitju, ionizator vode opozarja z zvočnim signalom
• ionizator vode opozori, ko nastopi čas za zamenjavo filtra

Barvni zaslon LCD

• na LCD zaslonu se prikazujejo informacije o delovanju ionizatorja vode, življenjski dobi filtra, pretoku vode, pH vrednosti in ORP vrednosti
• LCD zaslon se obarva v barvi, značilni za izbrano pH stopnjo (sedem različnih barv značilnih za vsako pH stopnjo)
• po končanem točenju ionizator vode preide v stanje pripravljenosti in LCD zaslon se zatemni

Namestitev ionizatorja vode PurePro® JA-703

Ionizator vode PurePro® JA-703 se postavi na kuhinjski pult poleg pomivalnega korita ali pa se ga s priloženim nosilcem montira na steno nad pomivalnim koritom. Priložen je razdelilni ventil z nastavkom za pipo in adapter 22/24 mm, ki omogoča priključitev na vse pipe z mrežico. Z razdelilnim ventilom se voda usmerja v ionizator vode ali da teče na izlivu (mrežici) razdelilnega ventila. Ionizator vode se priključi na električno napajanje.
Ko se odpre dotok vode na pipi, ionizator vode preide iz stanja pripravljenosti v stanje delovanja in začne filtrirati in ionizirati vodo. Alkalna ionizirana voda teče na prilagodljivi cevi na vrhu ionizatorja vode. Kisla ionizirana voda pa teče iz ionizatorja vode po cevki v korito.

Naslednji video prikazuje pH in ORP (oksidacijsko redukcijski potencial) vode iz pipe in alkalno ionizirane vode iz ionizatorja vode. pH in ORP se meri s pH/ORP metrom, ki se uporablja v laboratorijih. Moč antioksidantov določa ORP. Pri vodi je izjemno pomemben ORP, ki pove koliko aktivnega vodika, ki je močan antioksidant je v vodi. Bolj ko je ORP vode negativen, več aktivnega vodika je v vodi in tem močnejši antioksidant je. Alkalna ionizirana voda s svojim močno negativnim ORP presega celo svetovno najkvalitetnejšo Hunza himalajsko živo vodo.


Opcija

Kot opcija je na voljo posebna kromirana pipa, ki se namesti na pomivalno korito ali kuhinjski pult poleg pomivalnega korita in omogoča priklop ionizatorja vode direktno na hladno vodo pod pultom. Za namestitev pipe se izvrta luknja premera 13 mm.
Ko se odpre dotok vode na pipi, ionizator vode preide iz stanja pripravljenosti v stanje delovanja in začne filtrirati in ionizirati vodo. Alkalna ionizirana voda teče na prilagodljivi cevi na vrhu ionizatorja vode. Kisla ionizirana voda pa teče iz cevke na pipi v korito.

Pipa za ionizator vode

Cena z DDV: 52,90 €
Količina:

In še kratek video z navedbo razlogov zakaj je dobro imeti ionizator vode PurePro® JA-703.


Ionizator vode PurePro® JA-703 odlikuje inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro JA-703 dosega ORP celo do -700 mV. Ionizatorji vode s petimi elektrodami se sploh ne morejo primerjati z ionizatorjem vode PurePro® JA-703 s sedmimi elektrodami!

Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Informacije, svetovanje, naročilo

info@ionizirana-voda.net
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju alkalno ionizirane vode.

Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda

www.ionizirana-voda.net


info@ionizirana-voda.net

Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, 8290 SEVNICA
SLOVENIJA
M: +386 41 555 270, T: +386 7 81 44 327

Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Lokacija
Lokacija-filtri-za-vodo

Pogoji poslovanja

Varovanje zasebnosti

Pokličite za pomoč pri izbiri, z veseljem vam bomo svetovali!

info@ionizirana-voda.net
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju alkalno ionizirane vode.