Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda

www.ionizirana-voda.net


info@ionizirana-voda.net

Brezplačna dostava | 3% popust za predplačiloIonizator vode PurePro®
Najboljša možna voda za zdravje človeka

Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda
Ionizator vode PurePro® JA-703
Cena z DDV: 990,00 €
Količina:

Ionizator vode PurePro® JA-703


Ionizator vode PurePro® JA-703 zagotavlja najboljšo možno vodo za zdravje človeka. Vodo iz pipe temeljito prefiltrira in loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo.

Ionizator vode PurePro® JA-703 odlikuje inovativna tehnologija sedem s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 dosega ORP (oksidacijsko redukcijski potencial) celo do -700 mV.

PUREPRO USA WATER CORP. ILLINOIS U.S.A.

--- Zakaj bi plačevali več za pet ploščne ionizatorje vode, ki se po kvaliteti ne morejo primerjati s sedem ploščnim ionizatorjem PurePro® JA-703 ! ---

Alkalna ionizirana voda vsebuje aktivni vodik - močan antioksidant, ki v telesu nevtralizira proste radikale. Vsebuje tudi obilo kalcija in magnezija - bazična minerala, ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni. Zaradi manjšega števila molekul v vodnem skupku (clustru) alkalna ionizirana voda lažje prehaja v celice telesa. Tako celice bolje oskrbi z vodo in omogoča intenzivnejšo hidracijo. Dobra hidracija je zelo pomembna za dobro zdravje in vitalnost.

Raziskave kažejo, da alkalna ionizirana voda deluje zaviralno na ožiljenje (angiogeneza) tumorjev. Ožiljenje omogoča preskrbo s hrano in je osnova za rast tumorjev in aktivno širjenje z metastazami. Izsledki omenjene pa tudi številnih drugih raziskav učinkov alkalne ionizirane vode so objavljeni na spletni strani U.S. National Library of Medicine, National Institutes of Health. Raziskave učinkov alkalne ionizirane vode  >>>

Glavne lastnosti

Profesionalni medicinski ionizator vode, štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode, samo filtrirana (ne ionizirana) voda in stopnja močno kisle ionizirane vode, inovativna tehnologija sedem s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana, funkcija avtomatskega samoočiščevanja, zvočni modul, barvni LCD-zaslon, prikaz pretoka vode, prikaz pH vrednosti, prikaz vrednosti ORP. Priključna cevka, izbirni ventil, prilagodljiva iztočna cev za točenje alkalne ionizirane vode. Dimenzije: širina 28 cm, višina 32 cm, globina 14 cm.

 
Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda

Ionizacijska celica

Srce ionizatorja vode PurePro® JA-703 je ionizacijska celica, ki vodo iz pipe loči na alkalno ionizirano in kislo ionizirano vodo. Odlikuje jo inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana med katerimi so posebne membrane.

Funkcija avtomatskega samoočiščevanja

Napreden sistem avtomatskega samoočiščevanja ionizacijske celice zagotavlja optimalne pogoje ionizacije vode ter s tem konstantno vrednost nastavljenega pH in ORP-ja.

Enostavno upravljanje ionizatorja vode

• z enim samim pritiskom na gumb izberete želeno pH stopnjo in moč ionizacije vode
• funkcija predhodni način omogoča, da ionizator vode pri ponovnem točenju vode proizvaja alkalno ionizirano vodo pH stopnje, ki je bila nazadnje izbrana
• pri izboru pH stopnje ionizator vode generira zvočni signal
• pri točenju kisle ionizirane vode, ki ni namenjena pitju, ionizator vode opozarja z zvočnim signalom
• ionizator vode opozori, ko nastopi čas za zamenjavo filtra

Barvni zaslon LCD

• na LCD zaslonu se prikazujejo informacije o delovanju ionizatorja vode, življenjski dobi filtra, pretoku vode, pH vrednosti in ORP vrednosti
• LCD zaslon se obarva v barvi, značilni za izbrano pH stopnjo (sedem različnih barv značilnih za vsako pH stopnjo)
• po končanem točenju ionizator vode preide v stanje pripravljenosti in LCD zaslon se zatemni

Filter ionizatorja vode PurePro® JA-703
Cena z DDV: 85,00 €
Količina:
Filter ionizatorja vode PurePro® JA-703

Iz vode odstrani delce velikosti 1 mikrona, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.). Filtrirni vložek vsebuje najkakovostnejše aktivno oglje in patentiran filtrirni medij KDF® 55, ki poleg odlične čistilne sposobnosti deluje antibakterijsko in podaljša življenjsko dobo aktivnemu oglju. Filter ionizatorja vode PurePro® JA-703 ima kar 10 x boljšo sposobnost odstranjevanja onesnaževalcev vode od običajnih filtrov. Filter ionizatorja vode je potrebno zamenjati po 10.000 litrih vode ali najkasneje na 12 mesecev. Prospekt filtra ionizatorja vode  >>>

Odstranjevanje onesnaževalcev iz pitne vode poteka na osnovi adsorpcije na površini aktivnega oglja, zato je bolj kot finost (mikroni) pomembna kakovost (aktivna površina), vrsta in količina aktivnega oglja. Filter ionizatorja vode PurePro® JA-703 je v celoti napolnjen s filtrirnim medijem (najkakovostnejše aktivno oglje in patentiran filtrirni medij KDF® 55), zato iz vode bolj temeljito odstrani klor, fine delce in izjemno širok spekter onesnaževalcev, kot filtri s kapilarnimi membranami, ki zasedajo pol prostornine filtra. Kljub temu, da iz pitne vode učinkovito odstrani širok spekter onesnaževalcev pri tem ne odstrani koristnih mineralov kalcija in magnezija.

Namestitev ionizatorja vode PurePro® JA-703

Ionizator vode PurePro® JA-703 enostavno postavite na pult poleg pomivalnega korita ali pa ga s priloženim nosilcem montirate na steno nad pomivalnim koritom. Preko priključne cevke in izbirnega ventila ga povežete s pipo. Priložen je adapter 22/24 mm, ki omogoča priključitev na vse pipe z mrežico. Z izbirnim ventilom se usmerja vodo v ionizator vode ali pusti, da teče na pipi. Ionizator vode se priključi na električno napajanje. Ko se odpre dotok vode na pipi, ionizator vode zazna pretok vode in začne filtrirati ter ločevati na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Alkalna ionizirana voda teče na prilagodljivi cevi na vrhu ionizatorja vode. Kisla ionizirana voda pa teče iz cevke na pipi v korito. Brez težav ga lahko prestavite na drugo pipo ali vzamete s seboj na potovanje, dopust ali vikend.

Shematski prikaz priključitve ionizatorja vode na pipo

Shematski prikaz priključitve ionizatorja vode na pipoPipa za ionizator vode, komplet za podpultno priključitev

Cena z DDV: 52,90 €
Količina:
Opcija: Pipa za ionizator vode, komplet za podpultno priključitev

Kot opcija je na voljo posebna kromirana pipa za priklop na hladno vodo preko priloženega T kosa (priključni kos ⅜" in ventil ⅜") privitega na kotni ventil hladne vode. Za namestitev pipe je potrebno v korito (na ravni del premera vsaj 4,5 cm) ali v pult neposredno poleg korita izvrtati luknjo premera 13 mm. Ko se odpre dotok vode na pipi, ionizator vode zazna pretok vode in začne filtrirati ter ločevati na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Alkalna ionizirana voda teče na prilagodljivi cevi na vrhu ionizatorja vode. Kisla ionizirana voda pa teče iz cevke na pipi v korito.

Shematski prikaz podpultne priključitve ionizatorja vode

Shematski prikaz podpultne priključitve

Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje.

O osupljivih dosežkih pri uporabi alkalne ionizirane vode si lahko preberete v knjigi: "Sedem stebrov zdravja" - Naravna pot do boljšega zdravja za vse življenje (The seven Pillars of Health), avtorja dr. med. Dona Colberta.

O učinkih alkalno ionizirane vode je mnogo zapisov japonskih doktorjev. Uporaba ionizatorja vode je na japonskem zelo razširjena in tudi klinično preizkušena.

Alkalno ionizirano vodo zaradi njenega negativnega ORP imenujemo tudi živa voda. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 s svojim močno negativnim ORP presega celo svetovno najkvalitetnejšo Hunza himalajsko živo vodo. Več o alkalno ionizirani vodi na www.ionizirana-voda.net   >>>


Ionizator vode PurePro® JA-703 odlikuje inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro JA-703 dosega ORP celo do -700 mV.

Princip ionizacije (elektrolize) vode

Srce ionizatorja vode PurePro® JA-703 je ionizacijska celica, ki vodo iz pipe loči na alkalno ionizirano in kislo ionizirano vodo. Odlikuje jo inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana med katerimi so posebne membrane. Membrane preprečujejo mešanje alkalno ionizirane (katolit) in kislo ionizirane (anolit) vode. Pri ionizaciji (elektrolizi) vode negativne elektrode (katode) pritegnejo pozitivne ione (katione) vodika, kalcija in magnezija. Kalcij in magnezij nastopata v vodi iz pipe kot kalcijev hidrogen karbonat [Ca(HCO3)2] in magnezijev hidrogen karbonat [Mg(HCO3)2]. Pozitivne elektrode (anode) pa pritegnejo negativne hidroksilne in hidrogenkarbonatne ione (anione). Kationa kalcij in magnezij tvorita s hidroksilnimi ioni kalcijev in magnezijev hidroksid. Kation vodika pa ko iz katode prejme elektron postane aktivni vodik. Ta ima tendenco združevanja v molekulo vodika, nekaj pa se ga ohrani v vodi v kot aktivni vodik. Ker na katodi teče redukcija alkalno ionizirano vodo imenujemo tudi reducirana voda (reduced water).

Kako izmeriti količino aktivnega vodika v vodi

Alkalna ionizirana voda vsebuje aktivni vodik, močan antioksidant in razstrupljevalec, ki v telesu nevtralizira proste radikale. Prosti radikali so kemično zelo agresivne molekule, ki poškodujejo zdrave celice telesa in s tem ogrožajo naše zdravje. So vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih hudih obolenj. Antioksidanti kot so npr. vitamin A, C, E idr. imajo podobno kot aktivni vodik v svojih molekulah dodaten elektron, ki služi za nevtralizacijo prostih radikalov. Za merjenje moči antioksidantov se uporablja pH/ORP meter. Za vse antioksidante je značilno, da imajo negativni ORP.
Antioksidativna moč alkalno ionizirane vode je odvisna od koncentracije aktivnega vodika. Več ko je aktivnega vodika v vodi, bolj negativen je ORP vode in tem močnejši antioksidant je. Za primerjavo voda iz pipe ima ORP +300 mV (je oksidant).

Za merjenje koncentracije aktivnega vodika priporočamo pH/ORP meter ADWA AD-14, ki je natančen in zanesljiv merilec za merjenje pH-ja in ORP-ja (oksidacijsko redukcijski potencial) vode in drugih tekočin.

Naslednji video prikazuje vrednosti pH in ORP vode iz pipe in alkalno ionizirane vode iz ionizatorja vode PurePro® JA-703.


Aktivni vodik ključ do zdrave vode

Alkalna ionizirana voda je najboljša energijska pijača

Priporočilo Dr. Robert O. Young
Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Informacije, svetovanje, naročilo

info@ionizirana-voda.net
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju alkalno ionizirane vode.

Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda

www.ionizirana-voda.net


info@ionizirana-voda.net

Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, 8290 SEVNICA
SLOVENIJA
M: +386 41 555 270, T: +386 7 81 44 327

Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Lokacija
Lokacija-filtri-za-vodo

Pogoji poslovanja

Varovanje zasebnosti

Pokličite za pomoč pri izbiri, z veseljem vam bomo svetovali!

info@ionizirana-voda.net
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju alkalno ionizirane vode.