Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda

www.ionizirana-voda.net


info@ionizirana-voda.net

Brezplačna dostava | 3% popust za predplačiloIonizator vode PurePro®
Najboljša možna voda za zdravje človeka

Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda

Ionizator vode PurePro® JA-2000, podpultni

--- NI VEČ NA VOLJO ---

Ionizator vode PurePro® JA-2000 zagotavlja najboljšo možno vodo za zdravje človeka. Vodo iz pipe filter ionizatorja vode najprej temeljito prefiltrira, nato pa jo v ionizacijski celici loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo.

Alkalna ionizirana voda je močan antioksidant


Alkalna ionizirana voda vsebuje aktivni vodik - močan antioksidant, ki v telesu nevtralizira proste radikale. Alkalna ionizirana voda vsebuje obilo kalcija in magnezija - bazična minerala, ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni. Raziskave učinkov alkalne ionizirane vode je objavil ameriški nacionalni inštitut za zdravje.

PUREPRO USA WATER CORP. ILLINOIS U.S.A.


Ionizator vode PurePro® JA-2000, podpultni

Profesionalni medicinski ionizator vode, elegantna kromirana pipa za točenje alkalne ionizirane vode (upravljanje na pipi), štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode in samo filtrirana (ne ionizirana) voda, ionizacijska celica s 5 titan - platina elektrodami, funkcija avtomatskega samoočiščevanja, zvočni modul. Dimenzije podpultne enote ionizatorja vode: širina 27 cm, višina 32 cm, globina 14 cm. Višina pipe: 30 cm.

Ionizator vode PurePro JA-2000, podpultni

Glavne prednosti ionizatorja vode PurePro® JA-2000

  elegantna kromirana pipa za točenje alkalne ionizirane vode je nameščena na koritu/pultu
  podpultna enota ionizatorja vode je diskretno nameščena pod koritom/pultom
  enostavno upravljanje ionizatorja vode na pipi, s pritiskom na gumb izberete želeno pH stopnjo in moč ionizacije vode
  na voljo so štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode in samo filtrirana (ne ionizirana) voda
  filter ionizatorja vode iz vode odstrani delce velikosti 1 mikrona, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec)

Filter ionizatorja vode PurePro® JA-2000

Filter ionizatorja vode iz vode odstrani delce velikosti 1 mikrona, klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.). Filtrirni vložek vsebuje najkakovostnejše aktivno oglje in patentiran filtrirni medij KDF® 55, ki poleg odlične čistilne sposobnosti deluje antibakterijsko in podaljša življenjsko dobo aktivnemu oglju. Filter ionizatorja vode je potrebno zamenjati po 12.000 litrih vode ali najkasneje na 12 mesecev. Prospekt filtra ionizatorja vode  >>>

Filter ionizatorja vode PurePro JA-2000


Cena z DDV: 83,00 €
Količina:

Če nimate filtra za vodo, je filter za nečistoče v vodi vaše telo!

Ionizacijska celica

Srce ionizatorja vode PurePro® JA-2000 je ionizacijska celica, ki vodo iz pipe loči na alkalno ionizirano in kislo ionizirano vodo. Ionizacijska celica ima pet s platino oslojenih elektrod iz titana med katerimi so posebne membrane.

Funkcija avtomatskega samoočiščevanja

Napreden sistem avtomatskega samoočiščevanja ionizacijske celice zagotavlja optimalne pogoje ionizacije vode ter s tem konstantno vrednost nastavljenega pH in ORP (oksidacijsko redukcijski potencial).

Enostavno upravljanje ionizatorja vode

• z enim samim pritiskom na gumb izberete želeno pH stopnjo in moč ionizacije vode
• funkcija predhodni način omogoča, da ionizator vode pri ponovnem točenju vode proizvaja alkalno ionizirano vodo pH stopnje, ki je bila nazadnje izbrana
• pri izboru pH stopnje ionizator vode generira zvočni signal
• pri točenju alkalne ionizirane vode na pipi sveti glavna modra LED (osvetljena modra LED na lestvici prikazuje izbrano pH stopnjo in moč ionizacije vode)
• pri točenju kisle ionizirane vode, ki ni namenjena pitju opozarja zvočni signal na pipi sveti glavna rdeča LED (osvetljena rdeča LED na lestvici prikazuje izbrano pH stopnjo in moč ionizacije vode)
• ionizator vode opozori, ko nastopi čas za zamenjavo filtra

Namestitev ionizatorja vode PurePro® JA-2000

Podpultna enota ionizatorja vode PurePro® JA-2000 se namesti pod korito/pult. Elegantna kromirana pipa za točenje alkalne ionizirane vode pa se montira na korito/pult. Priklop na hladno vodo in električno napajanje. Ko se odpre dotok vode na pipi, ionizator vode preide iz stanja pripravljenosti v stanje delovanja in začne filtrirati in ionizirati vodo. Alkalna ionizirana voda teče na izlivu zgornje cevke, kisla ionizirana voda pa teče na izlivu spodnje cevke.

Naslednji video prikazuje pH in ORP (oksidacijsko redukcijski potencial) vode iz pipe in alkalno ionizirane vode iz ionizatorja vode. pH in ORP se meri s pH/ORP metrom, ki se uporablja v laboratorijih. Moč antioksidantov določa ORP. Pri vodi je izjemno pomemben ORP, ki pove koliko aktivnega vodika, ki je močan antioksidant je v vodi. Bolj ko je ORP vode negativen, več aktivnega vodika je v vodi in tem močnejši antioksidant je. Alkalna ionizirana voda s svojim močno negativnim ORP presega celo svetovno najkvalitetnejšo Hunza himalajsko živo vodo.

Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Informacije, svetovanje, naročilo

info@ionizirana-voda.net
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju alkalno ionizirane vode.

Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda

www.ionizirana-voda.net


info@ionizirana-voda.net

Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, 8290 SEVNICA
SLOVENIJA
M: +386 41 555 270, T: +386 7 81 44 327

Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Lokacija
Lokacija-filtri-za-vodo

Pogoji poslovanja

Varovanje zasebnosti

Pokličite za pomoč pri izbiri, z veseljem vam bomo svetovali!

info@ionizirana-voda.net
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju alkalno ionizirane vode.