Ionizator vode PurePro® JA-703


več kot filter za vodo, da boste vedeli kaj pijete!

Ionizator vode PurePro® JA-703

Je najsodobnejši dosežek pri obdelavi vode. Večstopenjski filtrirni sistem vodo temeljito prečisti in s pomočjo titan - platina elektrod ter polprepustnih membran loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Ločevanje poteka v ionizacijski celici, ki je plod inovativne tehnologije.

ALKALNA IONIZIRANA VODA je močan naravni antioksidant.

Alkalna ionizirana voda vsebuje aktivni vodik - močan naravni antioksidant, ki v telesu nevtralizira škodljive proste radikale. Alkalna ionizirana voda vsebuje obilo kalcija in magnezija - bazična minerala, ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni.
Ameriški nacionalni inštitut za zdravje objavlja znanstvene raziskave o pozitivnih učinkih alkalne ionizirane vode. Več  >>>

Ionizator vode PurePro JA-703 Alkalna ionizirana voda - najboljša voda za zdravje človeka

Ionizator vode PurePro® JA-703

Profesionalni medicinski ionizator vode, štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode, samo filtrirana (ne ionizirana) voda in stopnja močno kisle ionizirane vode, inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana, funkcija avtomatskega samoočiščevanja, zvočni modul, barvni LCD-zaslon, prikaz pretoka vode, prikaz pH vrednosti, prikaz vrednosti ORP. Prilagodljiva iztočna cev za točenje alkalne ionizirane vode, razdelilni ventil z nastavkom za pipo.
Dimenzije: širina 28 cm, višina 32 cm, globina 14 cm.

Cena z DDV: 930,00 € Količina:

Ionizator vode - ločilna črta

Glavne prednosti ionizatorja vode PurePro® JA-703

  na voljo so štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode, samo filtrirana (ne ionizirana) voda in stopnja močno kisle ionizirane vode,
  inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana zagotavlja alkalno ionizirano vodo z ORP celo do -700 mV,
  močnejša ionizacija nudi še več bazičnih mineralov in še več antioksidantov,
  filter vode s kar 10 x boljšo sposobnostjo odstranjevanja onesnaževalcev vode od običajnih filtrov,
  večstopenjska filtracija iz vode odstrani klor, organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, azbest, svinec, težke kovine, pesticide in nitrate.

Učinkovit filter ionizatorja vode

Filter ionizatorja vode PurePro® JA-703 odlikujeta izjemna kvaliteta in učinkovitost pri zagotavljanju čiste in zdrave vode. Večstopenjska filtracija iz vode odstrani klor, organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, azbest, svinec, težke kovine, pesticide in nitrate. Filter ima kar 10 x boljšo sposobnost odstranjevanja onesnaževalcev vode od običajnih filtrov. Zagotavlja čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode. Aktivno oglje v filtru je impregnirano s srebrom, ki deluje antibakterijsko. Filter ionizatorja vode je potrebno zamenjati po 10.000 litrih vode ali najkasneje na 12 mesecev.

Prospekt filtra ionizatorja vode   >>

Nakup filtra ionizatorja vode   >>

Če nimate filtra za vodo, je filter za vso nesnago v vodi vaše telo!


Ločilna črta - Ionizatorji vode

Oglejte si video, ki prikazuje pH in ORP (oksidacijsko redukcijski potencial) vode iz pipe in alkalno ionizirane vode iz ionizatorja vode. pH in ORP se meri s

pH/ORP metrom  >>>

, ki se uporablja v laboratorijih. Moč antioksidantov določa ORP. Pri vodi je izjemno pomemben ORP, ki pove koliko aktivnega vodika, ki je močan naravni antioksidant je v vodi. Bolj ko je ORP vode negativen, več aktivnega vodika je v vodi in tem močnejši antioksidant je. Alkalna ionizirana voda s svojim močno negativnim ORP presega celo svetovno najkvalitetnejšo Hunza himalajsko živo vodo. Alkalna ionizirana voda je po svoji sestavi in lastnostih enaka kot Hunza himalajska živa voda.


Titan - platina elektrode in polprepustne membrane

Ionizacijsko celico, ki je plod inovativne tehnologije sestavljajo titan - platina (Ti - Pt) elektrode med katerimi so polprepustne membrane. Ionizacijska celica, ki ločuje običajno pitno vodo na alkalno ionizirano in kislo ionizirano vodo je eden največjih zdravstvenih dosežkov zadnjega časa.

Napreden patentiran sistem samoočiščevanja titan - platina elektrod

Napreden patentiran sistem samoočiščevanja titan - platina elektrod zagotavlja konstantno vrednost nastavljenega pH in ORP-ja. Patentiran sistem samoočiščevanja titan - platina elektrod zagotavlja najboljše pogoje za ionizacijo vode.

Ionizator vode PurePro JA-703

Enostavno upravljanje naprave

• z enim samim pritiskom na gumb izberete želeno pH stopnjo in moč ionizacije vode,
• funkcija predhodni način omogoča, da naprava pri ponovnem točenju vode proizvaja alkalno ionizirano vodo pH stopnje, ki je bila nazadnje izbrana.

Samodiagnostični sistem

• pri izboru pH stopnje naprava generira zvočni signal,
• pri točenju kisle ionizirane vode, ki ni namenjena pitju, naprava opozarja s predvajanjem melodije,
• naprava opozori, ko nastopi čas za zamenjavo filtra.

Barvni zaslon LCD

• na LCD zaslonu se prikazujejo informacije o delovanju naprave, življenjski dobi filtra, pretoku vode, pH vrednosti in ORP vrednosti,
• LCD zaslon se obarva v barvi, značilni za izbrano pH stopnjo,
• sedem različnih barv značilnih za vsako pH stopnjo,
• po končanem točenju naprava preide v stanje pripravljenosti in LCD zaslon se zatemni.

PurePro® vam nudi odlično kvaliteto po najugodnejši ceni.

Ločilna črta - Ionizatorji vode

Namestitev ionizatorja vode PurePro® JA-703

Ionizator vode PurePro® JA-703 se postavi na kuhinjski pult poleg pomivalnega korita. S pomočjo priloženega nosilca se ga lahko montira na steno nad pomivalnim koritom. Napravo se priključi na električno napajanje. Napravi je priložen razdelilni ventil z nastavkom za pipo, ki omogoča priključitev vse pipe z mrežico. Z razdelilnim ventilom usmerjate vodo v ionizator vode ali pustite, da teče na pipi.
Ko se odpre dotok vode na pipi, naprava preide iz stanja pripravljenosti v stanje delovanja in začne filtrirati in ionizirati vodo. Alkalna ionizirana voda teče na prilagodljivi cevi na vrhu ionizatorja vode. Kisla ionizirana voda pa teče iz cevke naprave v korito.

Opcija

Pipa za ionizator vode

Kot opcija je na voljo posebna kromirana pipa, ki se namesti na pomivalno korito ali kuhinjski pult poleg pomivalnega korita in omogoča priklop naprave direktno na hladno vodo pod pultom. Za namestitev pipe se izvrta luknja premera 13 mm.
Ko se odpre dotok vode na pipi, naprava preide iz stanja pripravljenosti v stanje delovanja in začne filtrirati in ionizirati vodo. Alkalna ionizirana voda teče na prilagodljivi cevi na vrhu ionizatorja vode. Kisla ionizirana voda pa teče iz cevke na pipi v korito.

Cena z DDV: 52,90 € Količina:

Ločilna črta - Ionizatorji vode


Ionizator vode PurePro® JA-703 odlikuje inovativna tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro JA-703 dosega ORP celo do -700 mV.

Ločilna črta - Ionizatorji vode

OBRAZEC ZA NAROČILO ALI VPRAŠANJE

Izdelek naročite tako, da v spustnem meniju »Količina« izberete število izdelkov, ki jih želite naročiti. Nato izpolnite obrazec z vašimi podatki in izberete način dostave in plačila. Naročilo pošljete tako, da kliknete na gumb »Pošlji«.
Za plačilo predračuna nudimo 3% popusta. Poštnina je brezplačna.

Ionizator vode PurePro JA-703
Ionizator vode PurePro® JA-703 Cena z DDV:
930,00 €
Količina: 
Pipa za ionizator vode
Pipa za ionizator vode, komplet za podpultno priključitev Cena z DDV:
52,90 €
Količina: 
Vaši podatki

Ime *


Priimek *

Naslov *

Poštna številka *

Mesto/kraj *

Telefon *

Email *


Izpolnite, če naročate kot podjetje
Podjetje

ID za DDV

Način dostave


Pošta Slovenije.


Osebni prevzem na našem naslovu je možen po
predhodnem dogovoru.

Način plačila


Plačilo po povzetju.


Plačilo po predračunu.
Predračun vam pošljemo na Email.


Plačilo z gotovino pri osebnem prevzemu.

Komentar
Nam želite kaj sporočiti?
Strinjam se s pogoji poslovanja


Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2
8290 SEVNICA
041 555 270 
07 81 44 327 
info@ionizirana-voda.net 

Alkalna ionizirana voda - najboljša voda za zdravje človeka

Lajkajte Facebook stran Alkalna ionizirana voda | Ionizator vode

Ionizator vode | Ionizirana voda | Živa voda - pasica