Magnetni mehčalec vode magnetni nevtralizator vodnega kamna preprečuje vodni kamen
Magnetni mehčalci vode
Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna
70% zmanjšano nabiranje vodnega kamna, brez uporabe kemičnih sredstev.
Magnetni mehčalec vode in magnetni nevtralizator vodnega kamna za naravno mehčanje vode
 
Magnetni mehčalec vode EKOMMAG
Na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Vsebuje magnetni nevtralizator vodnega kamna in 50 mikronski filter. Zagotavlja učinkovito zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred vodnim kamnom in finimi delci (rja, pesek, mivka, blato).
Več  >>>

Cena z DDV: 117,90 €
Količina:

Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Samočistilni filter za vodo z magnetnim nevtralizatorjem vodnega kamna
Na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Poleg magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna vsebuje še 50 mikronski samočistilni filter za vodo. Zagotavljata učinkovito zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred vodnim kamnom in finimi delci (rja, pesek, mivka, blato).
Več  >>>

Cena z DDV: 129,70 €
Količina:

Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna
Na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Zagotavlja učinkovito zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred vodnim kamnom.
Več  >>>

Cena z DDV: 48,70 €
Količina:

Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna za pralni stroj
Na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Zagotavlja učinkovito zaščito grelca in celotnega pralnega stroja pred vodnim kamnom.
Več  >>>

Cena z DDV: 29,80 €
Količina:

 
Magnetni mehčalec vode EkoAquaSoft
Na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Vsebuje magnetni nevtralizator vodnega kamna in 10 mikronski filter iz stisnjenega aktivnega oglja v bloku. Fina filtracija (10 mcr) nudi še večjo zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred finimi delci (rja, pesek, mivka, blato) in vodnim kamnom. Filter iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, pesticide, azbest.
Več  >>>

Cena z DDV: 129,90 €
Količina:

Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna
Na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Zagotavlja učinkovito zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred vodnim kamnom. Enostavna namestitev naprave na zunanji del cevi, delovanje brez elektrike.
Več  >>>

Cena z DDV: 248,70 €
Količina:

Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Elektromagnetni nevtralizator vodnega kamna
Preprečuje nastanek vodnega kamna. Zagotavlja učinkovito zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred vodnim kamnom.
Več  >>>

Cena z DDV: 225,00 €
Količina:

Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Nevtralizator vodnega kamna
Nanode™ Liberator™
preprečuje korozijo in poapnenje cevi, grelcev, pralnih strojev, pomivalnih strojev, pip, mrežic pip, ventilov, umivalnikov, kopalnih kadi, wc školjk, posode, kozarcev in kuhinjskega pribora. Že obstoječe obloge apnenca se sčasoma zmanjšajo zaradi česar se pretok vode v ceveh izboljša.
Več  >>>

Cena z DDV: 380,00 €
Količina:

Iskanje po naših straneh
Želite biti obveščeni o novostih in posebnih akcijah?
Naročite se na e-novice:


   


Facebook - Magnetni mehčalci vode
Obiščite našo Facebook spletno stran
Magnetni mehčalci vode in bodite na tekočem o novostih, zanimivostih, akcijah in sodeljujte v nagradni igri.

Kliknite tu in postanite naš oboževalec.

Vam vodni kamen povzroča težave?

Vodni kamen se odlaga na vodovodne cevi in zmanjšuje njihov koristni presek dokler jih popolnoma ne zamaši. Sanacija dotrajanih vodovodnih cevi ni samo draga ampak je povezana z mnogimi nevšečnostmi kot so porušeni zidovi, uničen oplesk, uničene talne obloge, hrup, umazanija.

Obloge vodnega kamna na grelcih vode so vzrok večje porabe energije in pogosto vodijo v okvare grelcev. Že samo 1 mm debele obloge vodnega kamna na grelcih povečajo porabo energije za 10%. Vodni kamen maši mrežice (perlatorje) na pipah in kvari pipe, ventile, pralne stroje, pomivalne stroje, gospodinjske aparate in ostale priključene naprave.

Obloge vodnega kamna so pogosto gojišče zelo nevarnih bakterij kot je na primer Legionella.

Pranje oblačil v trdi vodi, to je vodi z veliko vodnega kamna poškoduje vlakna tkanin in s tem občutno skrajša njihovo življenjsko dobo. Detergenti in mila se v trdi vodi slabše penijo in izpirajo. Po tuširanju s trdo vodo nastane neprijeten občutek suhe in srbeče kože.

Odstranjevanje vodnega kamna ni enostavno. Zahteva veliko truda, časa in uporabo dragih, agresivnih in zdravju škodljivih čistil, ki po nepotrebnem onesnažujejo naše okolje.
Magnetni mehčalec vode EKOMMAG za popolno zaščito pred vodnim kamnom, korozijo in delci!
Magnetno mehčanje vode - magnetni mehčalec vode s filtrom EKOMMAG preprečuje vodni kamen

Posledice
vodnega kamna:


Vodni kamen v cevi
Vodni kamen v ceviVodni kamen na grelcu vode

Vodni kamen na grelcu vodeVodni kamen na tušu

Vodni kamen na tušuVodni kamen na pipi

Vodni kamen na pipiMagnetni mehčalec vode EKOMMAG
popolna zaščita pred vodnim kamnom, korozijo in delci!

Magnetni mehčalec vode EKOMMAG na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Na osnovi učinkovanja posebnih visokoenergetskih permanentnih magnetov na vodo, preprečuje kristalizacijo kalcijevega karbonata v vodni kamen.

Magnetni mehčalec vode EKOMMAG odpravlja težave povezane z odlaganjem vodnega kamna v ceveh, na grelcih, pralnih strojih, pomivalnih strojih, pipah, mrežicah pip, ventilih, umivalnikih, kopalnih kadeh, wc školjkah, posodi, kozarcih in kuhinjskem priboru. S tem se zmanjšajo stroški za nakup čistil in potrebnega je manj vloženega truda za čiščenje in vzdrževanje.

Magnetni mehčalec vode EKOMMAG s svojim delovanjem s cevi, priključenih naprav in grelcev odstrani 30% prisotnih oblog vodnega kamna. Zmanjšanje starih in preprečevanje nastanka novih oblog vodnega kamna na grelcih prinaša pomemben energijski prihranek. Življenjska doba naprav se podaljša.

Magnetni mehčalec vode EKOMMAG vsebuje filter

Magnetni mehčalec vode EKOMMAG vsebuje 50 mikronski filter. Filter odstrani iz vode rjo, pesek, blato in druge delce in s tem ščiti naprave in celotno vodovodno omrežje pred poškodbami, ki jih povzročajo navedeni delci.

Princip magnetnega mehčanja vode

Voda teče skozi magnetno polje visokoenergetskih permanentnih magnetov. Pri tem se molekule kalcijevega karbonata združijo okrog namagnetenih jeder v amorfno strukturo, ki ne more kristalizirati v vodni kamen. V amorfno strukturo združene molekule kalcijevega karbonata potujejo skupaj z vodo naprej po cevi, brez možnosti odlaganja na cevi. Na ta način fizikalno obdelane molekule kalcijevega karbonata, ki ne kristalizirajo v vodni kamen se na površinah kjer se voda osuši enostavno in brez napora obrišejo samo z vlažno krpo, brez uporabe čistil!

Mikroskopski posnetek - vodni kamen brez obdelave vode
Mikroskopski posnetek - amorfna struktura molekul kalcijevega karbonata	po magnetni obdelavi vode z magnetnim mehčalcem vode
Mikroskopski posnetek:
vodni kamen brez obdelave vode
Mikroskopski posnetek:
v amorfno strukturo združene
molekule kalcijevega karbonata
po magnetni obdelavi vode
z magnetnim mehčalcem vode

Prednosti mehčanja vode z magnetnim mehčalcem vode EKOMMAG:

vodni kamen se ne odlaga na stene cevi in v napravah, s tem je zagotovljena optimalna zaščita vseh naprav in celotnega vodovodnega omrežja. Življenjska doba naprav se podaljša,
vodni kamen se ne nalaga na grelce vode, s čimer je zagotovljen boljši izkoristek energije in pomemben energijski prihranek,
v amorfno strukturo združene molekule kalcijevega karbonata, ki ne kristalizirajo v vodni kamen se enostavno in brez napora obrišejo samo z vlažno krpo, brez uporabe čistil. S tem se zmanjšajo stroški za nakup čistil in potrebnega je manj vloženega truda za čiščenje in vzdrževanje,
boljše penjenje detergentov in mil za boljši učinek pranja,
magnetni mehčalec vode EKOMMAG vsebuje dodatno še 50 mikronski filter, ki iz vode odstrani rjo, pesek, blato in druge delce in s tem ščiti naprave in celotno vodovodno omrežje pred poškodbami, ki jih povzročajo navedeni delci.
delovanje brez elektrike,
preprosto vzdrževanje,
popolnoma naravno mehčanje vode brez dodajanja kemikalij,
voda ostane naravna, kemično nespremenjena, v vodi se ohranita za zdravje človeka izjemno pomembna minerala kalcij in magnezij. Več o pomembnosti mineralov kalcija in magnezija za zdravje človeka si lahko preberete na spletni strani: www.ionizirana-voda.net

Tehnični podatki za magnetni mehčalec vode EKOMMAG:

• dvojna funkcija (mehčanje vode + filtracija vode 50 mcr) za pretok do 1.500 L/h (25 L/min),
• priključka ¾",
• dimenzije (širina x višina x globina) 14 x 32 x 14 cm,
• maksimalna temperatura vode 40 °C.

Na voljo je tudi izvedba, kjer sta priključka 1" in pa izvedba nižje višine. V tem primeru so dimenzije (širina x višina x globina) 14 x 19 x 14 cm.

Montaža magnetnega mehčalca vode EKOMMAG
Magnetni mehčalec vode EKOMMAG se montira na glavni vod vode (običajno takoj za števcem vode v vodovodnem jašku). Nudimo strokovno montažo.

Magnetni mehčalec vode EKOMMAG prinaša pomemben prihranek!

Investicija v magnetni mehčalec vode se že zaradi prihrankov na kemičnih izdelkih, vzdrževanju in zmanjšani porabi energije finančno povrne v 6-12 mesecih, zadovoljstvo zaradi manj vloženega truda za čiščenje in vzdrževanje naprav pa je le še dodatno darilo uporabnikom. Voda je naravna, kemično nespremenjena. Ponujena rešitev je s stališča zdravja in zaščite inštalacij optimalna in prinaša pomemben energetski prihranek zaradi zmanjšanja starih oblog v napravah in napeljavi ter preprečevanja tvorbe novih oblog. Magnetni mehčalec vode dolgoročno zaščiti vodovodno napeljavo pred posledicami vodnega kamna, prav tako pa preprečuje tudi korozijo in zavira razvoj biofilma (mikroorganizmi). Izdelek je uvrščen v eko-energetski program.

Izberite magnetni mehčalec vode EKOMMAG!

Ne pustite, da vam vodni kamen uničuje dragoceno opremo in povzroči nepotrebne stroške. Izberite magnetni mehčalec vode EKOMMAG, ki zagotavlja zanesljivo vam in okolju prijazno rešitev težav povezanih z odlaganjem vodnega kamna.

Cena z DDV: 117,90 € Količina:

Magnetni mehčalec vode Ekommag - ločilna črta


Najdete nas tudi na:

Magnetni mehčalec vode za popolno zaščito pred vodnim kamnom | Mehčanje vode | Revija Varčujem z energijo

Magnetni mehčalec vode za popolno zaščito pred vodnim kamnom

Magnetni mehčalec vode za popolno zaščito pred vodnim kamnom | Magnetni nevtralizator vodnega kamna | Mehčaje vode | Sončeve Pozitivke

Magnetni mehčalec vode za popolno zaščito pred vodnim kamnom

Vodni kamen - kako ga odpraviti na naraven način!

Magnetni nevtralizator vodnega kamna na portalu Povezujemo.si

     Kupujete vodo v plastenkah?
Izogibajte se plastični embalaži
z oznako PET

PET - polietilen tereftalat je najpogosteje uporabljena plastična masa za proizvodnjo plastenk za enkratno uporabo. Pri tej plastični masi obstaja velika nevarnost izločanja težkih kovin kot je antimon in BPA, ki deluje kot hormonski motilec. Poleg tega se iz takšnih plastenk izločajo tudi potencialno kancerogene snovi kakršni sta acetaldehid in DEHA.

Kaj je BPA?

BPA ali bisfenol-A je industrijska kemikalija, ki se uporablja v proizvodnji plastičnih mas. Nedavne študije so pokazale, da večja izpostavljenost tej snovi povečuje tveganje za zdravje ljudi, povezuje se s sladkorno boleznijo, hibami pri rojstvu, fibroidi v materničnem tkivu, rakom na prsih, zmanjšano količino sperme in rakom na prostati. Izpostavljenost tej snovi je najnevarnejša za dojenčke in otroke.

Kupujete vodo v plastenkah?

Prihranite denar, ki ga porabljate za nakup vode v plastenkah.

Prihranite čas, ki ga porabljate za nakupovanje in prenašanje vode v plastenkah.

Pijte čisto vodo!
Čista voda je bistvenega pomena za dobro funkcioniranje telesa.

Reverzna osmoza


Reverzna osmoza iz vode odstrani 97% vseh prisotnih snovi. Zagotavlja najčistejšo možno pitno vodo po najvišjih standardih kakovosti pitne vode!


Vodni filtri


Vodni filtri za čisto vodo, boljšo od najboljše izvirske vode!


Alkalna ionizirana voda


Dr. Robert O. Young:
"Če bi me kdo vprašal, kaj lahko naredi za boljše zdravje, bi bil odgovor zelo preprost: začni piti alkalno ionizirano vodo."

Samočistilni filter za vodo z magnetnim nevtralizatorjem vodnega kamna
Samočistilni filter za vodo z magnetnim nevtralizatorjem vodnega kamna

Na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Poleg magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna vsebuje še 50 mikronski samočistilni filter za vodo. Magnetni mehčalec vode in samočistilni filter za vodo zagotavljata učinkovito zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred vodnim kamnom in finimi delci (rja, pesek, mivka, blato).

• dvojna funkcija (mehčanje vode + filtracija vode 50 mcr) za pretok do 1.500 L/h (25 L/min),
• priključka ¾",
• ventil za izpust trdnih delcev,
• dimenzije (širina x višina x globina) 14 x 40 x 14 cm,
• maksimalna temperatura vode 40 °C.

Cena z DDV: 129,70 € Količina:

Magnetni mehčalec vode EkoAquaSoft - ločilna črta

Magnetno mehčanje vode - magnetni mehčalec vode s filtrom EkoAquaSoft preprečuje vodni kamen
Magnetni mehčalec vode EkoAquaSoft

Na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Poleg magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna vsebuje še 10 mikronski filter iz aktivnega oglja (Carbon Block). Magnetni mehčalec vode EkoAquaSoft z 10 mikronsko filtracijo nudi še večjo zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred finimi delci (rja, pesek, mivka, blato) in vodnim kamnom. 10 mikronski filter iz aktivnega oglja (Carbon Block) iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, pesticide, azbest.

• dvojna funkcija (mehčanje vode + filtracija vode 10 mcr) za pretok do 1.200 L/h (20 L/min),
• filter stisnjeno aktivno oglje v bloku (Carbon Block) 10 mcr,
• priključka ¾",
• dimenzije (širina x višina x globina) 14 x 32 x 14 cm,
• maksimalna temperatura vode 40 °C.

Cena z DDV: 129,90 € Količina:

Magnetni mehčalec vode EkoAquaSoft - ločilna črta
Magnetno mehčanje vode - magnetni nevtralizator vodnega kamna preprečuje vodni kamen
Magnetni nevtralizator vodnega kamna 3/4 cole

Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Na povsem naraven način preprečujejo nastanek vodnega kamna. Zagotavljajo učinkovito zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih naprav pred vodnim kamnom.

Glede na velikosti priključkov so namenjeni uporabi v stanovanjih, hišah, stanovanjskih blokih, poslovnih zgradbah, v industriji idr.

Magnetni nevtralizator vodnega kamna ⅜"
Dolžina: 130 mm, zunanji premer: 26 mm, pretok: 0,6 m3/h.

Cena z DDV: 47,50 € Količina:
Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna ½"
Dolžina: 128 mm, zunanji premer: 26 mm, pretok: 0,78 m3/h.

Cena z DDV: 45,60 € Količina:
Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna ¾"
Dolžina: 107 mm, zunanji premer: 26 mm, pretok: 1,5 m3/h.

Cena z DDV: 48,70 € Količina:
Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna 1"
Dolžina: 138 mm, zunanji premer: 34 mm, pretok: 2,8 m3/h.

Cena z DDV: 72,90 € Količina:
Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna 1¼"
Dolžina: 160 mm, zunanji premer: 60 mm, pretok: 4,6 m3/h.

Cena z DDV: 216,50 € Količina:
Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna 1½"
Dolžina: 160 mm, zunanji premer: 70 mm, pretok: 8,5 m3/h.

Cena z DDV: 402,60 € Količina:
Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna 2"
Dolžina: 160 mm, zunanji premer: 90 mm, pretok: 11,5 m3/h.

Cena z DDV: 550,30 € Količina:
Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna 2½"
Dolžina: 190 mm, zunanji premer: 110 mm, pretok: 24 m3/h.

Cena z DDV: 626,90 € Količina:
Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Magnetni nevtralizator vodnega kamna 3"
Dolžina: 190 mm, zunanji premer: 120 mm, pretok: 40 m3/h.

Cena z DDV: 832,20 € Količina:

Magnetni nevtralizator vodnega kamna - ločilna črta


Magnetno mehčanje vode - magnetni nevtralizator vodnega kamna za pralni stroj preprečuje vodni kamen
Magnetni nevtralizator vodnega kamna za pralni stroj

Na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Zagotavlja učinkovito zaščito grelca in celotnega pralnega stroja pred vodnim kamnom.

• za pretok do 780 L/h (13 L/min),
• priključka ¾",
• dimenzije (dolžina x premer) 80 x 28 mm.

Cena z DDV: 29,80 € Količina:

Magnetni nevtralizator vodnega kamna za pralni stroj - ločilna črta

Prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna

Prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna

Prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Ima vgrajeno serijo močnih trajnih magnetov, ki na osnovi učinkovanja na vodo, preprečuje kristalizacijo kalcijevega karbonata v vodni kamen. Zagotavlja učinkovito zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred vodnim kamnom. Zagotavlja učinkovito zaščito vodnih grelcev, pip, tušev, wc kotličkov, ventilov, cevovodov in drugih hišnih naprav pred vodnim kamnom.

Že obstoječe obloge apnenca se počasi sprostijo in izperejo. Kvaliteta vode pri tem ni okrnjena. Poseg v sistem cevi ni potreben, saj močno magnetno polje od zunaj vplivajo na sestavo apnenca v vodi. Preko magnetnega polja se osnovna struktura apnenca tako spremeni, da ne morejo več nastajati fiksne usedline. To ni le ekološko, ampak tudi okolju prijazno, ker ne pride do uporabe kemije.

Zaradi grelnih teles z manj apnenca se zmanjša poraba energije in količina pralnih in pomivalnih sredstev.

Prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna se lahko namesti na glavni vod vode (običajno takoj za števcem vode v vodovodnem jašku) ali pred posameznimi porabniki, kot so grelnik vode, tuš, pomivalni in pralni stroj, kotli za centralno ogrevanje, kavni aparati in druge hišne naprave. Njegova vgradnja je povsem preprosta saj se enostavno namesti na cev v katerem koli položaju in pritrdi s privitjem vijaka. Priporočamo, da pred prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna vgradite mehanski filter.

Prednosti naprave so :
• enostavna namestitev naprave na zunanji del cevi, brez rezanja cevi,
• delovanje brez elektrike,
• ne potrebuje vzdrževanja,
• deluje brez kemikalij,
• prihranek na pralnih sredstvih,
• prihranek energije itd.

Prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna ½ - ¾"
Dimenzija prizmatičnega magnetnega mehčalca vode za cev dimenzije ½" - ¾":
dolžina (A): 150 mm,
širina (B): 70 mm,
višina (C): 61 mm.

Cena z DDV: 248,70 € Količina:
Ločilna črta - Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna

Prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna 1 - 1½
Dimenzija prizmatičnega magnetnega mehčalca vode za cev dimenzije 1" - 1½":
dolžina (A): 196 mm,
širina (B): 96 mm,
višina (C): 87 mm.

Cena z DDV: 327,60 € Količina:
Dimenzije za prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna

Elektromagnetni nevtralizator vodnega kamna - ločilna črta
Elektromagnetni nevtralizator vodnega kamna

Elektromagnetni nevtralizator vodnega kamna

Ta profesionalna zaščita pred vodnim kamnom vam ponuja učinkovito zaščito pred kopičenjem vodnega kamna v sistemih vodnih cevi in vseh nanje priključenih napravah.

Že obstoječe obloge apnenca se počasi sprostijo in izperejo. Kvaliteta vode pri tem ni okrnjena. Poseg v sistem cevi ni potreben, saj elektromagnetni valovi od zunaj vplivajo na sestavo apnenca v vodi. Preko elektromagnetnih valov se osnovna struktura apnenca tako spremeni, da ne morejo več nastajati fiksne usedline. To ni le ekološko, ampak tudi okolju prijazno, ker ne pride do uporabe kemije.

Ta zaščita je primerna za vse trdote vode in je induvidualno nastavljiva. Zaradi grelnih cevi z manj apnenca zmanjšate porabo energije in količino pralnih in pomivalnih sredstev.

Prostor za montažo izberete tako, da lahko napravo montirate direktno na glavni vodovodni priključek v hiši ali stanovanju.

Prednosti naprave so :
• enostavna namestitev naprave,
• ne potrebuje vzdrževanja,
• deluje brez kemikalij,
• prihranek na pralnih sredstvih,
• prihranek električne energije itd.

Cena z DDV: 225,00 € Količina:
Elektromagnetni nevtralizator vodnega kamna - ločilna črta

OBRAZEC ZA NAROČILO ALI VPRAŠANJE

Izdelek naročite tako, da v spustnem meniju »Količina« izberete število izdelkov, ki jih želite naročiti. Nato izpolnite obrazec z vašimi podatki in izberete način dostave in plačila. Naročilo pošljete tako, da kliknete na gumb »Pošlji«.
Za plačilo predračuna nudimo 3% popusta. Poštnina je brezplačna.

Magnetni mehčalec vode s filtrom EKOMMAG ¾"
  Magnetni mehčalec vode
  s filtrom EKOMMAG ¾"
Cena z DDV:
117,90 €
Količina: 
Samočistilni filter za vodo z magnetnim nevtralizatorjem vodnega kamna ¾"
  Samočistilni filter za vodo
  z magnetnim nevtralizatorjem
  vodnega kamna ¾"
Cena z DDV:
129,70 €
Količina: 
Magnetni mehčalec vode s filtrom EkoAquaSoft ¾"
  Magnetni mehčalec vode
  s filtrom EkoAquaSoft ¾"
Cena z DDV:
129,90 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna 3/8"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna ⅜"
Cena z DDV:
47,50 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna ½"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna ½"
Cena z DDV:
45,60 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna za pralni stroj ¾"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna
  za pralni stroj ¾"
Cena z DDV:
29,80 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna ¾"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna ¾"
Cena z DDV:
48,70 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna 1"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna 1"
Cena z DDV:
72,90 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna 1¼"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna 1¼"
Cena z DDV:
216,50 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna 1½"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna 1½"
Cena z DDV:
402,60 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna 2"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna 2"
Cena z DDV:
550,30 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna 2½"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna 2½"
Cena z DDV:
626,90 €
Količina: 
Magnetni nevtralizator vodnega kamna 3"
  Magnetni nevtralizator
  vodnega kamna 3"
Cena z DDV:
832,20 €
Količina: 
Prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna
  Prizmatični
  magnetni nevtralizator
  vodnega kamna ½ - ¾"
Cena z DDV:
248,70 €
Količina: 
Prizmatični magnetni nevtralizator vodnega kamna
  Prizmatični
  magnetni nevtralizator
  vodnega kamna 1 - 114"
Cena z DDV:
327,60 €
Količina: 
Elektromagnetni nevtralizator vodnega kamna
  Elektromagnetni nevtralizator
  vodnega kamna
Cena z DDV:
225 €
Količina: 
Vaši podatki

Ime *


Priimek *

Naslov *

Poštna številka *

Mesto/kraj *

Telefon *

Email *


Izpolnite, če naročate kot podjetje
Podjetje

ID za DDV

Način dostave


Pošta Slovenije.


Osebni prevzem na našem naslovu je možen po
predhodnem dogovoru.


Način plačila


Plačilo po povzetju.


Plačilo po predračunu.
Predračun vam pošljemo na Email.


Plačilo z gotovino pri osebnem prevzemu.
Komentar
Nam želite kaj sporočiti?


Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2
8290 SEVNICA
041 555 270 
07 81 44 327 
info@ionizirana-voda.net 


Magnetni mehčalci vode in magnetni nevtralizatorji vodnega kamna - pasica